Fantstiska människor!

Tänk vad det finns många fantastiska männskor! Ikväll har jag varit på kurs/träff med ett gäng super-goa tjejer :)
Det började med en föräldrakurs, Active parenting. När kursen var slut fortsatte alla i gruppen (utom 2) att träffas och helt plötsligt tog kursen en helt ny vändning. Vi började prata och disskutera; om filosofi, livet osv osv. "Suck! va djupt! " tänker kanske du; och Ja! det är djup och det är fantastiskt förlösande att få vara djupt med fantastiska männskor som är HELT objektiva och HELT ärliga utan att köra över varann! Snacka om att få ladda batterierna! Ni är FANTASTISKA tjejer! Tack för att ni vågar vara så öppna och dela med er!
Precis som förra gången känner jag mig nu laddad och nästan lite "lagad"

Och jag är så exalterad inför imorgon! Jag ska nämligen göra min 2:a Sensuella fotografering och dnna gång kommer det innehålla 1 man och 1 häst! Spännande värre!



Nu bjuder jag på lite myskort.... hoppas att ni gillar dem..:)

 Härligt skitiga små sommarfötter!





                                          Är dessa vackra ögon fulla av bus, Eller?




                      Vad är mer sommar än krabbfiske på bryggan?
                                  Och dessa härliga änder och fötter...


tiden, viljan, orken

Shit va tiden har gått!
jag som trodde att jag verkligen skulle sitta med min lilla blogg OFTA. Det sket sig, kan vi väl alla konstatera.. Men vad har hänt sen sist kan man ju då fråga sig? Jo, jag har gått å blivit Tupperware-konsulent. Och OJ, va det tar mycket tid! Är i regel borta minst tre kvällar i veckan. int bara visningar utan mycket möten och träffar, men det är SÅ KUL! Jag får ju göra det jag kan bäst; träffa en massa nya människor och fika, ha ha, skämt å sido så är det verkligen kul! 
En annan SUPERrolig grej är att jag har fått chansen at ta sensulla kort på en tjejkompis, och det var verkligen en upplevelse! Inte porrigt eller vulgärt om det möjligtvis var någon som satte kaffet i vrångstrupen.. Vi var nere i Öllövsstrand och i Ängelsbäcksstrand. Att det var många som rastade sin hundar vid 17-tiden kunde jag väl aldrig tro, men kul; det hade vi i mängder! Och sen var det ju flera som fick nåt att prata om till kvällsmaten! Här kommer lite smakprov!Detta var ett av de första 800 :)bilderna vi tog.. Har inte redigerat mer än gjort om den till svartvitt och ändrat vitbalansen. Hon har verkligen kurvor där man ska!Detta är en av favoriterna!





Med hänsyn till modellen lägger jag inte upp några mer avslöjande än såhär. Det kommer kanske sen!

Nu ska jag gå och skaffa mig mer tid! och laga italienskt till middag!

Ciao!

RSS 2.0